Question:

can anybody please help with the nims 701 703 704

by Guest17967601  |  4 years, 6 month(s) ago

7 LIKES UnLike

can anybody please help with the nims 701 703 704

 Tags: 701, 703, 704, Help, NIMS, Please

   Report

38 ANSWERS

  1. Guest27005821

    Worked as of  4/28/2012

    ICS-703 Answers:
    bbbca
    abaca
    abdab
    adbcb
    badab

     

  2. lyls17

     Crazy.Stupid.Love.720p.BluRay.x264-REFiNED

    MEGAUPLOAD LINKS
  3. Guest24926443

    i have 100,200,700,701,702,703,704,706,800

  4. Guest24286830

     CAN ANY BODY HELP WITH 100.FDA-100.Hcb-100.HE-100.FWa-100.LEb-100.PWb and 100.SCa-----thank u--thank uuuuuuuuu.

  5. Guest23945593

    701 still good as of 7-24-11

  6. Guest23678205

    works as of 7-2-11

  7. Guest23637039

    701 works as of 6/27/11

  8. Guest23349042

    Still good as of 5-25-2011

  9. Guest23144808

    IS 701 worked on 3/30/2011. Thanks

  10. Guest23133514

    All work as of 3-28-11

     

  11. Guest22933929

    still works as of 3/14/2011

  12. Guest22832547

    need help with nims 10.a

  13. Guest22671706

    All confirmed working as of 2/9/11.

    701:
    aaaaa
    babbb
    dacdb

    702:
    abdab
    acdab
    dccba
    dbdca
    abcbc

    703:
    bbbca
    abaca
    abdab
    adbcb
    badab

    704:
    cddba
    dcacb
    dadbb

  14. Guest22646665

    Awesome, all answers still work on Feb. 5, 2011.  I have 200.b answers, look for them under that heading. Looking for 700 answers now.

  15. Guest22633669

    Completed and passed 703 on 02/02/2011 with the following answers:

    BBBCA ABACA ABDAB ADBCB BADAB

     

  16. Guest22607730

    all answers work as of 1-28-11

  17. Guest22383576

    All answers worked great as of 12-19-10 - THANK YOU

  18. Guest22310662

    passed test as of 121010

  19. Guest22215975

    all answers worked as of 12/5/10

  20. Guest21943630

    worked as of 11/25/10

    704: cddb adca cbda dbb
     

  21. Guest21943630

    worked as of 11/25/10

    701a: aaaa abab bbda cdb 

  22. Guest21943630

    worked as of 11/25/10

    703: bbbc aaba caab daba dbcb badab
     

  23. Guest21943573

    702 worked as of 11/25/10

  24. Guest21921615

    These worked-23 NOV 10

    NIMS 702 1 a 2 b 3 d 4 a 5 b 6 a 7 c 8 d 9 a 10 b 11 d 12 c 13 c 14 b 15 a 16 d 17 b 18 d 19 c 20 a 21 a 22 b 23 c 24 b 25 c

     

    THANKS!!!!

  25. Guest21756432

    AMAZING! Thank you so much!! 11/14/2010

  26. Guest21440284
    passed 10/26/2010---- 703a 1-4 5-8 9-12 13-16 17-20 22-25 BBBC ABBA CAAB DABA DBCB ADAB
  27. Guest21440284
    passed 10/26/2010 1-4 5-8 9-12 13-16 17-20 22-25 BBBC ABBA CAAB DABA DBCB ADAB
  28. Guest21440284
    Just passed 701a using his answers~~~>Guest18179656 Thanks for taking your time to put them on here
  29. Guest21425359
    i just passed 704. it is c,d,d,b,a,d,c,a,c,b,d,a,d,b,b
  30. Guest21179033
    Does anybody know the answers to IS-704 NIMS Communications and Information Management
  31. Guest21167092
    703 is correct
  32. Guest20875573
    These answers work from Guest18179656
  33. Guest19887813
    can anybody please help with the nims 701a
  34. Guest19247467
    NIMS 702 1 a 2 b 3 d 4 a 5 b 6 a 7 c 8 d 9 a 10 b 11 d 12 c 13 c 14 b 15 a 16 d 17 b 18 d 19 c 20 a 21 a 22 b 23 c 24 b 25 c
  35. Guest19247467
    NIMS 703 1 b 2 b 3 b 4 c 5 a 6 b 7 b 8 a 9 c 10 a 11 a 12 b 13 d 14 a 15 b 16 a 17 d 18 b 19 c 20 b 21 b 22 a 23 d 24 a 25 b
  36. Guest18381522
    any luck on 702 and 703
  37. Guest18179656
    IS 704 TEST AND ANSWERS not all maybe right but enough to get you a passing grade. Again the answers at the bottom like in 701. Sorry still dont have the answers to 703 still working on it if anyone has it pass them along. Thanks Question 1 of 15 : An overview of an incident created by collating and gathering information from agencies/organizations in order to support decisionmaking” describes: a. Mutual aid agreement. b. Strategic vision and direction. c. Common operating picture. d. Situation reporting system. Question 2 of 15 : Benefits of establishing and maintaining a common operating picture include the following, EXCEPT FOR: a. Providing the basis for situation awareness, informed predictions, and proactive response. b. Allowing effective, consistent, and timely tactical and strategic decisions. c. Supporting a coordinated response among all response participants. d. Eliminating the need for interagency and interjurisdictional coordination. Question 3 of 15 : An effective communications and information management system requires: a. Separate agency mechanisms for disseminating public information. b. Removal of information security protocols that could slow the flow of incident data. c. Selection of equipment to avoid the creation of redundant systems. d. An organized system for gathering and processing incident information. Question 4 of 15 : One way to help ensure continuous improvement in communications and information management is to conduct an after-action review. Which of the following is a TRUE statement about the after-action review? a. The after-action review should focus primarily on who was at fault for any problems that arose in communications and information management. b. The after-action review should examine what was planned, what actually happened, why it happened, and what can be done better next time. c. To ensure objectivity, participation in the after-action review should be confined to outside evaluators who were not involved in the incident response. d. During the after-action review, communications and information management successes are NOT an appropriate topic of discussion. Question 5 of 15 : Common terminology is an important element of effective incident communications. Common terminology: a. Uses plain language to ensure that individuals from different disciplines and jurisdictions can understand each other. b. Relies on radio codes and agency-specific phrases to increase radio efficiency. c. Refers to the consistent use of acronyms when completing standardized incident report forms. d. Means that specialists use technical terminology that is common within their disciplines to communicate within the incident command structure. Question 6 of 15 : One effective way to verify information is to: a. Disseminate the information and wait for feedback. b. Wait until something happens that proves the report was true. c. Cross check against reports received from other sources. d. Ask the information provider to guarantee accuracy. Question 7 of 15 : At the incident scene, who is responsible for interacting with the media, issuing information and warnings to the local citizenry, and monitoring and responding to rumors? a. Emergency Manager b. Planning Section Chief c. Public Information Officer d. Liaison Officer Question 8 of 15 : During a major incident or event, which entity serves as the central point for collecting, analyzing, and interpreting incident information and for moving information between the incident scene and various coordination entities? a. Information and Planning Center b. Command and Control Center c. Dispatch Center d. Emergency Operations Center Question 9 of 15 : The purpose of communications system redundancy is to: a. Collect the same information from multiple sources so that facts can be verified. b. Use repetition in training to familiarize responders with communications equipment prior to an incident. c. Ensure that communications can be maintained if primary systems fail. d. Maintain the security of sensitive information. Question 10 of 15 : Information reporting: a. To the Federal Government is mandated as part of the National Incident Management System and National Response Framework. b. Helps keep the common operating picture current and accurate so that appropriate actions can be taken. c. Should occur once per operational period and be the sole responsibility of the Command and General staff at incident scene. d. Is primarily designed to validate that the raw data being collected from various sources are accurate and timely. Question 11 of 15 : The process of blending and reconciling data received from multiple sources and looking for patterns and trends is referred to as: a. Reporting and dissemination b. Monitoring and gathering c. Verification and corroboration d. Synthesis and analysis Question 12 of 15 : One benefit of using standard forms for reporting incident data is that it saves time for the person(s) reporting the information and those who use the information. Another benefit is that it: a. Makes it easier to compare data from different operational periods and to recognize trends. b. Complies with Federal mandates prescribing the use of specific standardized forms. c. Eliminates the need for repeatedly updating the information once it has been recorded. d. Reduces the need for briefings and coordination meetings for discipline leaders. Question 13 of 15 : An example of resiliency is: a. A radio system designed to accommodate increasing numbers of users as the jurisdiction grows. b. Standardized assignment of radio channels across jurisdictions to allow responders to participate in an incident outside their jurisdiction and still use familiar equipment. c. Provision of diverse, alternative communication methods to preserve the ability to communicate when standard capabilities suffer damage. d. Transmission towers equipped with independent power systems to ensure their continued functionality during a power failure. Question 14 of 15 : To maintain communications systems readiness it is important to: a. Avoid equipment updates to minimize the need for added training. b. Maintain and test systems and equipment on a regular basis. c. Purchase a new system at least every two years to stay up with the latest technology. d. Allow responders to use interoperable equipment only when mandated by Federal authorities. Question 15 of 15 : Select the TRUE statement: a. Communications should be omitted from the after-action review process because it cannot be effectively evaluated. b. Jurisdictions should have agreements in place with all response partners that specify the systems and platforms they will use to communicate and share information. c. The best time to time to learn to operate new communications equipment or follow new procedures is during an actual response to a major incident. d. Within the Emergency Operations Center, face-to-face communication should be avoided because it is difficult to document. Answers: 1B 2C 3D 4B 5A 6A 7C 8D 9C 10B 11D 12A 13D 14B 15B
  38. Guest18179656
    IS 701A test and answers may not all be right but enought to get a passing grade. Answers at the bottom Page 1 of 5 Question 1 of 15 : Multiagency coordination is: a. A process that allows all levels of government and all disciplines to work together more efficiently and effectively. b. A requirement that must be satisfied for a jurisdiction to receive disaster assistance under the Robert T. Stafford Act. c. A 24-hour, 7-day-per-week facility where responders meet to plan and execute emergency communications and operations. d. A system that is used exclusively on incidents that require coordination at the Federal level under the National Response Framework. Question 2 of 15 : True or False: A Multiagency Coordination (MAC) System provides support, coordination, and assistance with policy-level decisions to the Incident Command System structure managing an incident. a. True b. False Question 3 of 15 : Primary MAC System functions include: (Select the missing element.) Situation Assessment ________________________________ Critical Resource Acquisition and Allocation Interagency Activities a. Incident Priority Determination b. Tactical Incident Action Planning c. Command of Incident Operations d. Demobilization of On-Scene Resources Question 4 of 15 : A MAC Group: a. Is comprised of senior elected officials, administrators/executives, or their designees, who are authorized to represent or commit agency resources and funds. b. Is an advanced tactical team that is deployed at the onset of an incident to secure the incident scene and begin operations. c. Is a highly trained logistical team to provide facilities, services, and material support for the incident. d. Is responsible for the collection, evaluation, and dissemination of operational information related to the incident. Question 5 of 15 : What is the name of the physical location at which the coordination of information and resources to support incident management (on-scene operations) activities normally takes place? a. Emergency Operations Center b. Incident Command Post c. Emergency Staging Area d. Incident Operations Base Question 6 of 15 : What is the name of the organization used to direct the management of multiple incidents handled individually by separate Incident Command System organizations? a. Area Command b. MAC Group c. Unified Command d. Advisory Group Question 7 of 15 : Who has direct tactical and operational responsibility for conducting incident management? a. Incident Commander b. Emergency Operations Center Manager c. Emergency Manager d. MAC System Commander Question 8 of 15 : True or False: Any time multiagency coordination is required, all EOC personnel report for duty. a. True b. False Question 9 of 15 : MAC System preparedness depends on the following factors: (Select the missing element.) People Communications and Information Systems Public Information ____________________ a. Response resources b. Non-personnel resources c. Dispatch systems d. Management systems Question 10 of 15 : When should agreements be developed? a. As they are needed. b. Before an incident occurs. c. After an incident occurs. d. When conflict over resources arises. Question 11 of 15 : Which process involves an objective evaluation and documentation of an individual's license/degree, experience, and proficiency? a. Resource typing b. Badging c. Certification d. Credentialing Question 12 of 15 : For the system to work effectively, all MAC System elements must be activated at the same time. a. True b. False Question 13 of 15 : Following every incident in which MAC System elements are involved, every jurisdiction should: a. Review media reports from the incident. b. Convene a meeting with members of the public. c. Conduct an after-action review. d. Make incident documentation available to the public. Question 14 of 15 : Which of the following is ideal for obtaining consensus on how a MAC System can be integrated into emergency operations policies, plans, and procedures? a. Seminar b. Functional exercise c. Hands-on training d. Workshop Question 15 of 15 : True or False: When multiple layers of a MAC System are involved, they all deactivate at the same time. a. True b. False Answers: 1A, 2A 3A, 4A 5A, 6B 7A, 8B 9B, 10B 11D, 12A 13C, 14D 15B

Question Stats

Latest activity: 2 years, 6 month(s) ago.
This question has been viewed 18211 times and has 38 answers.

2 People are following this question

kimofyorkscottcraton

BECOME A GUIDE

Share your knowledge and help people by answering questions.