Question:

What is WAEC timetable for 2010-2011session?

by Guest20764923  |  4 years ago

0 LIKES UnLike

I have a question regarding the Western African Examination Council, that are commonly known as WAEC. My Invoice No. is F0210063545 and I am looking for WAEC timetable for the year 2010 and 2011 session.

 Tags: 20102011session, timetable, waec

   Report

1 ANSWERS

  1. Harry

     
    Date/Day Subject Code Paper Duration Timings
    Monday 11th April 001/1 English Language P-1 45 minutes 9:00 am- 9:45am
    001/2 English Language P-2 1 hour 11:30 am- 13:30pm
    020/1 Social Studies 1 45 minutes 2:30 pm- 3:15 pm

    Tuesday 12th April 020/2 Social Studies 2 1 hour 9:00 am- 10:00 am
    033/1 Integrated Science 1 45 minutes 11:30am- 12:30 pm
    033/2 Integrated Science 2 1 hr 45 min 2:30pm- 3:45 pm
    Wednesday 13th April 030/1 Mathematics 1 1 hour 9:00 am- 10:00 am
    030/02 Mathematics 2 1 hour 11:30 am- 12:30 pm
    053/1- 055/1 Basic Design & Technology 1 40 minutes 2:30 pm- 3:10 pm
    Thursday 14th April 053/2- 055/2 Basic Design & Technology 2 I hour 15 minutes 9:00 am – 10:15 am
    022/1 Religious & Moral Education 1 45 minutes 11:30 am- 12:15 pm
    022/2 Religious & Moral Education 2 1 hour 2.30 pm – 3.30p.m
    Friday 15th April 003/1-013/1 Ghanaian Language 1 45minutes 9.00 am – 9.45a.m
    003/2-013/2 Ghanaian Language 2 1 hour 11.30 am– 12.30pm
    002/1 French 1 1 hour 2.30 pm– 3.30pm
    Monday 18th April 002/2 French 2 45 min 9.00am – 9:45 am
    070/ 1 Information and Communication technology 1 45 minutes     11.30a.m. – 12.15p.m

    070/2 Information and Communication Technology 2 1 hour 15mins 2.30p.m – 3.45p.m.

Question Stats

Latest activity: 3 years, 4 month(s) ago.
This question has been viewed 964 times and has 1 answers.

BECOME A GUIDE

Share your knowledge and help people by answering questions.
Unanswered Questions